Laminaat & PVC vloeren
voor de laagste prijs van Nederland!

Specialisten in PVC & Laminaat vloeren

Zoals de naam al zegt zijn wij gespecialiseerd in (PVC & laminaat) vloeren. Hierin bieden wij een uitgebreid assortiment, geselecteerd op de beste kwaliteiten en mooiste designs van deze tijd. Wij werken nauw samen met bekende merken. Door hier rechtstreeks en grootschalig in te kopen kunnen we u deze Click PVC, lijm PVC, en laminaat vloeren zeer voordelig aanbieden. Op al onze producten geven wij de laagste prijs garantie voor heel Nederland. Al onze goedkope PVC vloeren zijn veilig en standaard voorzien van het Duitse DIBT keurmerk. Hiermee bent u gegarandeerd van goedgekeurde en veilige PVC vloeren met tevens een erkende garantie van minimaal 10 tot 25 jaar voor huishoudelijk gebruik. Naast mooie PVC vloeren en goedkope laminaat vloeren zijn wij ook sterk gespecialiseerd in hulpmaterialen zoals ondervloeren, plinten en profielen. Wij bieden een uitgebreid assortiment ondervloeren voor onder click PVC vloeren, lijm pvc of dryback vloeren, laminaat vloeren, tapijt, vinyl of Jumpax ondervloeren. Daarnaast hebben we speciale ondervloeren die voorzien zijn van het 10db ISO keurmerk, deze ondervloeren zijn geschikt voor in appartementen. Uiteraard hebben we ook ondervloeren die juist geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling of juist extra isolatie bieden wanneer er geen vloerverwarming aanwezig is. Alle ondervloeren zijn ruim op voorraad en zijn zeer snel te leveren.

Uitgebreid assortiment

Naast ondervloeren hebben we ook een uitgebreid assortiment in plinten. Zo leveren wij hoofdzakelijk vochtwerende MDF plinten in V313 kwaliteit. Plinten kunnen volledig afgelakt worden in elke RAL kleur naar keuze. Naast rechte blok plinten leveren wij klassieke plinten, moderne plinten, koloniale plinten of kraalplinten. Deze zijn in verschillende diktes en hoogtes te leveren zodat u zowel lage plinten als hoge witte mdf plinten kunt bestellen. De plinten en architraven kunnen bevestigd worden met onze sterke High Tack montage kit en worden afgewerkt met de acrylaat afwerkkit. Standaard voorraad plinten hebben we voorgelakt in de kleur RAL9010 en kunnen binnen twee werkdagen uitgeleverd worden. Naast de gespoten plinten en folie plinten leveren we ook randafwerking in een gewenste decorkleur. Zo hebben we blokplinten, systeemplinten, plakplinten, hoekstukjes maar ook verschillende hoeklijnprofielen en dilatatieprofielen in de kleur van uw vloer. Ook voor de afwerking van uw vloer bieden we een uitgebreid assortiment profielen. Naast de hoekprofielen en dilatatieprofielen hebben we ook verschillende overgansprofielen, U-profielen, eindprofielen en afwerkprofielen en verschillende trapneusprofielen. Allen in verschillende lengtes van 100cm tot 300cm lang en in de kleuren RVS, zilver, geborsteld RVS, zwart, goud enz.

Dankzij dit totale aanbod bent u bij LaminaatenPVConline.nl op het juiste adres voor advies en aanschaf van uw nieuwe vloer, ondervloer en plinten. Alle bestellingen boven de 350 euro worden gratis geleverd. U hebt bij ons standaard 14 dagen retourrecht en kunt altijd veilig winkelen dankzij ons webshopkeurmerk en SSL-verbinding. Onze klantenservice is telefonisch en per mail bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17uur en op zaterdag van 9 tot 12uur.

INSPIRATIE

Wij zijn Laminaat en PVC online

WAAR WE VOOR STAAN

Onze visie & missie

Passie, toewijding en werkplezier is onze motivatie, onze visie & missie. Wij gaan ervoor!

Niet goed geld terug

Wij begrijpen dat het soms kan voorkomen dat een vloer toch niet naar wens is of niet past bij het idee wat u heeft bij uw interieur. Daarom 14 dagen niet goed geld terug!

Kwaliteitsvloeren

Bij ons bent u verzekerd van een goede kwaliteit vloer. Wij werken alleen met gerenommeerde leveranciers en merken.

Scherpe prijzen

Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs. Ergens anders toch goedkoper? Laat het ons weten en wij maken een passende offerte voor u.