Klantenservice

Het bezorgen van uw bestelling

  • Wij zijn erg blij met uw bestelling en daarom worden bij ons alle bestellingen vanaf € 450,-  GRATIS verzonden. Bij bestellingen van € 0,- tot een totale orderwaarde van € 450,- bereken wij € 39,95,- verzendkosten.
  • Grotere orders worden door ons zelf geleverd , kleinere orders gaan in pakketten via PostNL.
    De bestelde vloeren worden op de begane grond tot aan de voordeur geleverd, voor zover de chauffeur hier kan komen .
  • Orders worden binnen 24 uur verstuurd en uiterlijk binnen 4 werkdagen geleverd.
  • Op de afgesproken leverdatum sturen wij je, zodra wij een bericht van de planning ontvangen, een SMS bericht met de geplande tijdspanne van de aflevering.
  • LET OP! Door de toegenomen drukte op de weg kan het uiteindelijke aflevertijdstip verschillen met de opgegeven indicatie. Zorg er dan ook voor dat je op de bezorgdag de gehele dag aanwezig kunt zijn. Mocht de transporteur je niet thuis treffen op de afgesproken leverdatum dan worden er € 44,95 (extra) transportkosten in rekening gebracht. Indien de producten onverhoopt niet leverbaar zijn zullen wij direct telefonisch contact met je opnemen.
  • LET OP! Wij vragen u bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en
    eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent.

Verzetten van uw levering

Indien de levering op de afgesproken datum geen doorgang kan vinden, dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch en per mail aan ons te melden. Indien de transporteur voor een dichte deur staat wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor worden u dan wel de extra transportkosten in rekening gebracht.